Onze Martinus

Je hebt van die liedjesschrijvers die een rechtstreekse verbinding lijken te hebben tussen hart, handen en stem, waarmee ze gevoelens zonder filter in tekst en muziek omzetten. Martijn Kuijten is zo’n liedjes smid (Musicmaker magazine). Als Onze Martinus speelt hij solo zijn nieuwe liedjes en klassiekers uit het Brabantse repertoire.

Mannen met Baarden

Twee generaties muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor Amerikaanse roots muziek. De Mannen met Baarden zingen live hun favoriete Amerikaanse traditionals en spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Gewapend met gitaar mandoline en contra bas zingen zij vol overgave de allermooiste murder ballads, sad love songs & cowboy liedjes. Liedjes van Hank Williams en Mississippi John Hurt de Carter Familly en liedjes die al eeuwen lang van generatie op generatie zijn overgedragen als verhalen uit lang vervlogen tijden.

Op zoek naar Johan

Naast het schrijven van veelal Engelstalige liedjes (voor de band Autumnsun) begon Martijn in de zomer van 2011 met het schrijven van Nederlandstalige liedjes, in de folk traditie. “In het Nederlands omdat ons mam dan ook verstaat wat ik zing”. Samen met twee goede vrienden/muziekanten, gewapend met akoestische & elektrische gitaar, basgitaar, een kleine drumset zijn zij op zoek naar naar Johan